Topmenu

Langetermijnsparen

Hebt u geen lening voor een onroerend goed (meer) lopen of hebt u nog ruimte voor een bijkomende belastingvermindering? Begin dan nu met sparen en u geniet een bijkomende belastingbesparing!

Het principe is eenvoudig. Onderschrijf een contract langetermijnsparen, spaar en ontvang een belastingvermindering van 30 % (+ gemeentetaks) op de premie. De premie kan in 2020 maximaal 2390 euro bedragen, waar een belastingvermindering van 717 euro tegenover staat.

Daarenboven wordt er een voordelige eindbelasting geheven van slechts 10 % op uw 60ste verjaardag of op de 10de verjaardag van uw contract ingeval u na uw 55ste verjaardag zou begonnen zijn met sparen. U dient wel uiterlijk een polis aan te gaan VOOR uw 65e verjaardag.

Deze formule kan actief blijven zolang u dit zelf kiest (minimum 10 jaar en minstens tot 60 j) en levert u dus levenslang belastingvoordeel op. Na de anticipatieve heffing (zie hierboven) is er geen sprake meer van een of andere vorm van eindbelasting! U geniet dus belastingvoordeel maar moet daar geen tegenprestatie meer voor leveren.

Deze formule biedt u niet alleen fiscaal voordeel, het is ook een spaarproduct waarbij u de keuze hebt om te investeren in ofwel tak 21, ofwel tak 23, of zelfs een combinatie van beide. Wij maken samen de analyse op basis van uw beleggersprofiel om te zien welk product best bij u past.

Wilt u een contract langetermijnsparen onderschrijven en in de toekomst ook kunnen genieten van een mooi fiscaal voordeel? Contacteer ons om een afspraak te maken.

Spaar en behaal tot 30% maximaal fiscaal voordeel ! Wat zou u doen met zoveel belastingvoordeel?